Tietojen pelastus tietokoneelta, serveriltä tai muistivälineeltä. Tietojen palautus kokemuksen tuomalla varmuudella asiakkaalle tärkeiden tietojen pelastamisessa

Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen. Postitse palvelu koko Suomeen. Asiantunteva ja luotettava palvelu edullisesti ja nopeasti

Tietojen palautus tietokoneelta ja datan pelastaminen

Tietojen pelastuksesta


Voit tuoda tietokoneesi tai muistivälineesi Espoon toimipisteeseen tai lähettää sen meille allaolevien ohjeiden mukaisesti.  Tarvitsetko apua heti? Pikatoimitus 150,- ja työ alkaa välittömästi.


Ohjeet ja hinnat


Oletko menettänyt tärkeitä dokumentteja, valokuvasi, musiikkia, kotivideoitasi, elokuvia, sähköpostisi, kirjanpitosi tai muuta tärkeää, tietokoneellesi tallennettua tietoa? Aivan ensimmäiseksi älä hätäänny ja älä tee mitään tietokoneellesi mistä et ole täysin varma ettet aiheuttaisi lisää vahinkoa. Suosittelemme ensimmäiseksi tietokoneen sammuttamista ja sen asettamista käyttökieltoon. Lisäksi myös virtajohto kannattaa ottaa seinästä ettei tietokonetta käynnistetä vahingossa uudestaan. Jokainen tietokoneen tai muistivälineen käynnistysyritys voi hävittää lisää tietoa!


Noudata seuraavia ohjeita:

Ota rauhallisesti ja sammuta tietokone tai tallennusväline

Kiellä muita käyttämästä laitetta ja ota sen sähköjohto irti seinästä

Älä yritä käynnistää tietokonetta uudelleen tai käyttää tallennusvälinettä

Älä yritä asentaa tietokoneelle mitään ohjelmia

Älä avaa kiintolevyä tai yritä korjata sitä itse


Selvitä mikä on kiintolevyllä olevien tietojen arvo? Mitkä ovat seuraukset jos tietoja ei saada palautettua? Onko tietojen takaisin saaminen ajallisesti kriittistä? Saadaanko tiedot kerättyä varmistuskopioista tai muista lähteistä? Saat lisätietoja asiakaspalvelustamme.


Datan pelastamisesta


Tietojen pelastaminen on usein vaativa operaatio jos tietokone tai muistiväline ei käynnisty enää kunnolla tietojen siirtämiseksi ulkoiselle muistivälineelle. Tietojen palautustehtävät vaativat paljon osaamista sekä asianmukaiset työkalut ja menetelmät. Kaikki tietokonehuollot eivät pelasta tietojasi ja valmistajien takuuhuollot eivät takaa tietojesi säilymistä tietokoneella tai muistivälineelläsi. Takuuhuollot lähettävät useimmiten tietokoneesti tai muistivälineesi ulkomaille ja lähettävät usein huollon sijasta korvaavan laitteen tilalle. Takuuhuolto ei takaa tärkeän datasi säilymistä takuuhuollon aikana vaan varmuuskopiot tulee ottaa rikkoutuneelta laitteelta ennen takuuhuoltoon lähettämistä.


Tietokoneen, kiintolevyn tai muun tallennusvälineen lähettäminen tietojen pelastukseen


Voit tuoda tai lähettää rikkinäisen tietokoneesi, kiintolevysi, muistitikkusi, CD-DVD-levysi tai muun tallennusmediasi meille pelastettavaksi. Pakkaa laite väljään laatikkoon ja pehmusta se tukevasti. Suosittelemme että pakkaat pienet tallennusmediat kahteen pahvilaatikkoon joista pienempi tulee suuremman sisälle. Pehmusta molemmat laatikoista tiiviisti niin että sisältö ei pääse liikkumaan laatikkoa liikuteltaessa. Voit lähettää tiedot pelastettavaksi myös postin tai matkahuollon välityksellä mutta suosittelemme. Muista liittää mukaan yhteystietosi.


Lähetykset osoitteeseen:


AdiCom

Tietojen pelastus

Sinikalliontie 4

02630 ESPOO


Käyntiosoite:


AdiCom

Sinikalliontie 4  3.krs

02630 ESPOO


Soita 044 281 7370Hinnat


Tietojen palautus tietokoneelta


Tietokone voidaan useissa tapauksissa huoltaa ja näin palauttaa tärkeät tiedostosi kuten valokuvasi, videosi, sähköpostisi, kirjanpitosi tai muun sinulle tärkeän materiaalin. Tietojen pelastaminen tietokoneelta voidaan tehdä tarvittaessa pikatyönä.


Hinta alkaen 80,- eur.Tietojen palautus muistikortilta


Muistikortin tietojen palauttaminen vaatii erikoisosaamista elektroniikan testaamisen, huollon, kuvaformaattien ja tiedostojärjestelmien osalta. 


Hinta alkaen 50,- eurTietojen pelastus muistitikulta


Muistitikkujen tietojen palautus voi olla helppo tai hankala tapaus. Ilmaisen analyysimme jälkeen saat tietää hinnan ja toimitusaikataulun.


Hinta alkaen 50,- eurTietojen palautus ulkoiselta kovalevyltä


Ulkoisen kiintolevyn tietojen pelastamisen onnistuminen riippuu käytössäsi olevasta levystä ja siinä olevista vioista. Voimme pelastaa tietoja vaativimmistakin järjestelmistä kuten RAID, NAS, SSD sekä erilaiset verkkolevyt. Hinta ilmaisen analyysin jälkeen.


Hinta alkaen 80,- eur


Rikkinäisen kovalevyn tietojen palautus


Kovalevy voi rikkoutua usealla eri tavalla ja analyysin jälkeen kerromme teille tietojen palautuksen kustannukset. Kovalevyltä voi rikkoutua mm. elektroniikkakortti, firmware, lukupää, sähkömoottori, partitio, tiedostojärjestelmä tai kiintolevyllä voi olla ns. huonoja sektoreita tai pölyä lukupään ja levyn pinnan välissä. Koska vaihtoehtoja on useita niin kovalevyn analyysin jälkeen voimme kertoa tietojen palautuksen hinnan johon sitoudumme.


Hinta alkaen 180,- eur


Tietojen palautus SSD-levyltä


Tietojen pelastus SSD-levyltä eroaa kiintolevyn tietojen pelastuksesta erilaisen tietojen tallennustekniikan vuoksi. Tietojen tallentaminen tapahtuu muistipiireille ja datan pelastus onnistuu suurimmassa osassa tapauksista.


Hinta alkaen 180,- eur


Tietojen pelastus RAID-levyjärjestelmästä


RAID-levyjärjestelmät ovat käytössä lähinnä server-järjestelmissä tai replikoivissa NAS-verkkopalvelimissa. Datan pelastus eroaa huomattavasti yksittäisen kiintolevyn pelastuksesta huomattavasti RAID-järjestelmän toimintalogiikan vuoksi. Pelastamme dataa UNIX, Linux ja MS Windows Server - järjestelmistä. Mm. IBM AIX, Sun Solaris, HP-UX, MS Server 2003, 2008 ja erilaiset Linux-distribuutiot.


Hinta tapauskohtaisesti


Tietojen palauttaminen NAS-järjestelmästä


NAS-järjestelmien tietojen palautuksessa on usein kysymys loogisen RAID-levyjärjestelmän tietojen palauttamisesta.


Hinta tapauskohtaisesti


Vahingossa poistetut tiedostot


Poistitko vahingossa käyttäjätilin jonka alla oli tärkeitä tiedostoja tai "annoitko kenkää" kansiolle jossa oli tärkeitä tai korvaamattomia tiedostoja? Myös windowsin uudelleenasennus ilman varmuuskopioita aiheuttaa usein tilanteen jossa tiedostot näyttävät hävinneen tiedostojärjestelmästä. Tällaisessa tapauksessa on tärkeää ettet käytä enää tietokonetta vaan tuot datat suoraan pelastettavaksi asiantuntijalle. Tietokoneen käyttö lisää vahinkoja koska vapautunutta levytilaa käytetään uusien tiedostojen tallentamiseksi. Myös käyttöjärjestelmän loki- ja muita tiedostoja kirjoitetaan tiedostojen poistamisen jälkeen vapautuneelle levytilalle. Tietokone kannattaa vain sammuttaa ja toimittaa tietojen pelastukseen.


Hinta tapauskohtaisesti


Miten palautan poistetut tiedostot kovalevyltä tai kiintolevyltä


Tätä tarkoitusta varten on olemassa markkinoilla erilaisia maksullisia tai ilmaisia ohjelmia jonka käyttöä emme suosittele koska jos ei tiedä mitä tekee, voi päästä tiedostoistaan lopullisesti eroon. Ammattilaiskäyttöön tarkoitettujen ohjelmien lisenssit eivät ole halpoja ja tietojen pelastus tarvitsee oikeiden välineiden ja ohjelmien lisäksi myös kokemuksen tuomaa ammattitaitoa jotta lisävahingoilta vältyttäisiin. Voit kokeilla itse datojesi pelastamista jos niillä ei ole sen suurempaa arvoa.


Kovalevyn tyhjentäminen tai tuhoaminen


Jos haluat hävittää lopullisesti kovalevyllä tai muulla muistivälineellä olevat tiedot niin homma hoituu ammattilaisen tekemänä. Tämän jälkeen tietojen palauttaminen ei onnistu enää millään keinolla.


Hinta 20,- / kpl


Vanhan tietokoneen korjaaminen tietojen pelastamiseksi


Voimme pelastaa dataa myös vanhoista -70 -80 -90 luvun järjestelmistä. Meillä on varastossa vanhaa rautaa ja osaamista tietojen pelastamista varten ja voimme tarvittaessa hankkia kansainvälisten kontaktiemme kautta myös tietokoneiden ja järjestelmien museotavaraa vanhan data pelastamista varten.Loogisen datavirheen korjaaminen käyttöjärjestelmässä, tietokannassa tai tietojärjestelmässä


Tietokannat, ohjelmistot ja käyttöjärjestelmät ajautuvat joskus loogiseen umpikujaan johon syynä voi olla virhe käyttöjärjestelmässä, ohjelmistossa, virus, elektroniikkaongelma tai fyysinen laiterikko joka vaikuttaa myös elektroniikan toimivuuteen. Tämänkaltaiset tapaukset käsittelemme aina asiakkaan luona tapauskohtaisesti.


Esimerkkejä:

  • Rikkoutunut palvelin
  • Tietokanta joka ei toimi tai käynnisty Esim. Oracle, MS SQL Server, Sybase, MySQL...
  • UNIX, LINUX, MS Server-käyttöjärjestelmäongelmat
  • NAS-levyjärjestelmän ongelmat
  • RAID-ongelmatAsiakkaiden kommentteja

Datat saatiin pelastettua toivottamalta tuntuneesta tilanteesta huolimatta. Iso kiitos avusta ja asiantuntevasta palvelusta.


#Minna Jokinen